fbpx

VildaKidz efterlyser en hjälte

VildaKidz uppmanar folk att nominera barn eller unga (upp till 18 år) som bor i Norrbotten och som gjort någonting snällt för någon annan.

Hjältarna hyllas på VildaKidz Galan i samband med Polcirkelmarknaden i Juoksengi i juli med prisfest. Vinnaren vinner en egen önskedag värd 3.000 kronor.

– Det kan vara ett barn eller en undom som gjort något snällt för dig eller någon du känner, informeras det angående nomineringen.

I juryn kommer det även att finnas barn.

Under Galamarknadsdagen bjuds det på bland annat barnshow och uppträdanden.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “VildaKidz efterlyser en hjälte

 1. Vad kul att ni uppmärksammar att VildaKidz delar ut priser under Polcirkelmarknaden i Juoksengi! Observera dock att det inte är ett eget evenemang eller gala, utan ingår i marknadsprogrammet.

  Det är föreningen Vilja som tillsammans med Juoksengi byaförening bjudit in olika artister och aktörer inklusive VildaKidz.

  I Viljas Familjeland finns sedan massor av gratisaktiviteter för alla barn!

  Vi har även bjudit in Sarah Edwardsson, känd från både Julkalendern och Bolibompa och Talangvinnaren Micke Holm kommer och uppträder!

  In och rösta fram barn som gjort något snällt via VildaKidz Facebooksida och välkomna till Polcirkelmarknaden i Juoksengi den 11 juli!
  För mer info om vad som händer under marknaden för barnfamiljerna, följ föreningen Vilja på Facebook.
  Hoppas vi ses i sommar!

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Evenemang i Tornedalen

Här följer en sammanställning av några av de evenemang som äger rum i Tornedalen under sommaren, på både svenska och finska sidan av gränsen. 

Solen sken på studenterna

Glädjen var stor när studenterna vid Gränsälvsgymnasiet i Övertorneå sprang ut till strålande sol och alla anhörigas gratulationer. 

”Ska bli konstigt att inte plugga”

Efter regn kommer sol, sägs det. Det fick studenterna från Laestadiusskolan i Pajala erfara när de efter hällregn, i sol fick vandra ut på den röda mattan och den påföljande balen på Folkets hus. ”Ska bli konstigt att inte plugga.

Tärendöholmen åter vandaliserad

Under lördagen ägnade sig ett tjugotal personer att städa upp och fräscha till Tärendöholmen efter en lång vinter. På söndag återvände fastighetsansvarig Petter Stridsman och upptäckte då att det under natten skett skadegörelse på holmen. 

Glamouröst när studenterna gled in på bal

Studenterna i Haparanda rullade in med flådiga bilar och sken ikapp med solen när de gick på den röda mattan till Stadshotellet för årets upplaga av studentbalen. Nära och kära hade samlats för att se de glamourösa och stiliga ungdomarna,

”Dyrt fiskekort tar död på sportfisket”

Det gemensamma fiskekortet mellan Finland och Sverige i den del av Torneälven som utgör gränsälv, är dyrt och tar död på sportfisketraditionen, hävdar sportfiskeentusiasten Leif Taavola i Juoksengi. ”Fiskekorten ger pengar till byasamfälligheterna och kan ses som byautveckling”, säger, Ilkka

Sjukresa gick i 140 kilometer

En sjukresa hem från Kalix sjukhus blev en riktig skräckfärd för tre Haparandabor. ”När taxichauffören läser i mobilen i 140 kilometer i timmen är det inte säkert”, säger Henry Vesala. 

Intensiva dagar inför revyn

https://e.haparandabladet.se/p/haparandabladet/2024-05-24/a/intensiva-dagar-infor-revyn/1893/1470867/52419103

Avtalsskandal i Pajala: Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal

HB kan idag avslöja en av de största kommunskandalerna i Norrbotten i modern tid. Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal i Pajala. Konsulter har slutattesterat egna kostnader och fakturor. Revisorerna avstyrker nu ansvarsfrihet för kommunstyrelsen.