fbpx

VildaKidz efterlyser en hjälte

VildaKidz uppmanar folk att nominera barn eller unga (upp till 18 år) som bor i Norrbotten och som gjort någonting snällt för någon annan.

Hjältarna hyllas på VildaKidz Galan i samband med Polcirkelmarknaden i Juoksengi i juli med prisfest. Vinnaren vinner en egen önskedag värd 3.000 kronor.

– Det kan vara ett barn eller en undom som gjort något snällt för dig eller någon du känner, informeras det angående nomineringen.

I juryn kommer det även att finnas barn.

Under Galamarknadsdagen bjuds det på bland annat barnshow och uppträdanden.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “VildaKidz efterlyser en hjälte

 1. Vad kul att ni uppmärksammar att VildaKidz delar ut priser under Polcirkelmarknaden i Juoksengi! Observera dock att det inte är ett eget evenemang eller gala, utan ingår i marknadsprogrammet.

  Det är föreningen Vilja som tillsammans med Juoksengi byaförening bjudit in olika artister och aktörer inklusive VildaKidz.

  I Viljas Familjeland finns sedan massor av gratisaktiviteter för alla barn!

  Vi har även bjudit in Sarah Edwardsson, känd från både Julkalendern och Bolibompa och Talangvinnaren Micke Holm kommer och uppträder!

  In och rösta fram barn som gjort något snällt via VildaKidz Facebooksida och välkomna till Polcirkelmarknaden i Juoksengi den 11 juli!
  För mer info om vad som händer under marknaden för barnfamiljerna, följ föreningen Vilja på Facebook.
  Hoppas vi ses i sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Konsultkarusellen fortsätter

Konsultkarusellen vid Haparanda Värmeverk har fortsatt. Kostnaderna uppgår nu till cirka elva miljoner kronor motsvarande 10,6 procent av investeringen i panna och byggnader. 300 ”skallkrav” från konsulterna och 256 sidor kontraktshandlingar gav en komplex upphandling.

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.

Bygger kreativ miljö i Risudden

Det har väl knappast undgått någon att styrelsen för Konsthall Tornedalen har anställt en chef. Samtidigt fortsätter verksamheten i Risudden vid Art Hotel, som tar emot gäster, just nu en produktiv författare, som av det Norrländska litteratursällskapet ”Författarcentrum Norr” är bjuden på gratis boende för att ges chans skapa i en kreativ miljö.