fbpx

Yngling utan körkort krockade

HAPARANDA: Vid kvart över sju på onsdagskvällen inkommer en anmälan om en trafikolycka med två bilar inblandade i utkanten av centralorten. 

Ingen ska ha kommit till någon skada i samband med krocken men däremot visade det sig att en av bilförarna var en yngling i 15-årsåldern.

Polisen ger pojken skjuts hem till bostaden och en anmälan om olovlig körning upprättas.

 

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

2 kommentarer på “Yngling utan körkort krockade

 1. Varför ska det bara höras om dem som inte sköter sig? HB har också ett ansvar här tycker jag! Lyft fram ungdomar/unga vuxna som det faktiskt går bra för, som kan och vill berätta om deras äventyr! De har kanske flyttat, jobbar/jobbat utomlands, varit på FN-uppdrag? Jobbar med sitt drömjobb? Utbildat sig vidare? Finns HUR många som helst att skriva om för inspirera alla i Haparanda med era artiklar! Lycka till, vet att ni fixar det! 🙂

  • Hej Happisbo!
   I papperstidningen Haparandabladet publicerar vi regelbundet artiklar om ungdomar och unga vuxnas positiva förehavanden. Vi har ofta unga personer i våra fredagsporträtt och vi har följt Tornedalsskolans framgångsrika arbete med UF-företagande och EU. Vi skriver ofta om olika projekt i skolor eller föreningars arbete med fokus på ungdomsfrågor, för att nämna några exempel.
   Här på webben publicerar vi, liksom i papperstidningen polisnotiser som sker inom vårat täckningsområde. Och att de misstänkta råkar vara unga människor kan vi inte påverka, tyvärr.
   Vill du däremot tipsa oss om något spännande projekt eller person som du vill läsa om i tidningen så är du välkommen att tipsa oss, ring oss på 0922-28000 eller mejla till oss på redaktionen@haparandabladet.se
   /Lisette Olsson-Höghäll, allmänreporter

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Förslag: Sju platser där vindkraft kan byggas

Naturskyddsföreningen gjorde för några år sedan en inventering av sju olika platser inom Pajala kommun där vindkraft kan byggas. Käymäjärvi tillhör inte dessa förslag. Samtliga föreslagna parker ligger sydväst om Pajala centralort och på längre avstånd från större byar.

Vattenfall utestängdes från Pajala kommuns Infocenter

HB kan avslöja att Vattenfall stoppades från att informera pajalaborna om vindkraftplanerna i Käymäjärvi i kommunens Infocenter i centrala Pajala. Beslutet togs enligt flera personer av kommunchefen Stefan Millgård, vilket han idag förnekar. Samtidigt stoppade han och utvecklingschefen Fredrik Holmström näringslivsstrategen Erik Mella från fortsatta kontakter med Vattenfall.

En ung man med ett gott hjärta

När Aaron Invall i Haparanda läste artikeln i HB om lilla Filimon som flytt från Ukraina frågade han sin mamma Kati Invall om han kunde ge lite leksaker till Filimon. HB såg till att de fick träffas och Aaron Invall och hans mamma Kati Invall uppskattade att få träffa Filimon och hans mamma och mormor som var väldigt rörda och tacksamma över att det finns så vänliga människor.

Två glädjebesked för Pajala Airport

Pajala får behålla två tur och returflyg per dag enligt ett färskt beslut från Trafikverket som motiverar det med att de lyssnat på gruv- och stålindustrin. Och i fredags lämnades bygglovshandlingarna in för utbyggnad av en ny utrikesterminal på Pajala Airport, som ska stå klar i oktober.

Siktar mot kommunalrådsposten

Med för närvarande tre mandat i Övertorneå kommun siktar Sjukvårdpartiet med Tomas Vedestig som ordförande på så mycket som sju till tio mandat. Han styrde kommunen tillsammans med Tomas Mörtberg, men nu säger han sig vara väl förberedd för att göra det på egen hand.