Yngling utan körkort krockade

HAPARANDA: Vid kvart över sju på onsdagskvällen inkommer en anmälan om en trafikolycka med två bilar inblandade i utkanten av centralorten. 

Ingen ska ha kommit till någon skada i samband med krocken men däremot visade det sig att en av bilförarna var en yngling i 15-årsåldern.

Polisen ger pojken skjuts hem till bostaden och en anmälan om olovlig körning upprättas.

 

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

2 kommentarer på “Yngling utan körkort krockade

 1. Varför ska det bara höras om dem som inte sköter sig? HB har också ett ansvar här tycker jag! Lyft fram ungdomar/unga vuxna som det faktiskt går bra för, som kan och vill berätta om deras äventyr! De har kanske flyttat, jobbar/jobbat utomlands, varit på FN-uppdrag? Jobbar med sitt drömjobb? Utbildat sig vidare? Finns HUR många som helst att skriva om för inspirera alla i Haparanda med era artiklar! Lycka till, vet att ni fixar det! 🙂

  • Hej Happisbo!
   I papperstidningen Haparandabladet publicerar vi regelbundet artiklar om ungdomar och unga vuxnas positiva förehavanden. Vi har ofta unga personer i våra fredagsporträtt och vi har följt Tornedalsskolans framgångsrika arbete med UF-företagande och EU. Vi skriver ofta om olika projekt i skolor eller föreningars arbete med fokus på ungdomsfrågor, för att nämna några exempel.
   Här på webben publicerar vi, liksom i papperstidningen polisnotiser som sker inom vårat täckningsområde. Och att de misstänkta råkar vara unga människor kan vi inte påverka, tyvärr.
   Vill du däremot tipsa oss om något spännande projekt eller person som du vill läsa om i tidningen så är du välkommen att tipsa oss, ring oss på 0922-28000 eller mejla till oss på redaktionen@haparandabladet.se
   /Lisette Olsson-Höghäll, allmänreporter

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Kärlek över stängd gräns

Den stängda gränsen har haft stor påverkan på mångas liv vid svenskfinska gränsen, och idag startar Haparandabladet en artikelserie för att dokumentera vittnesmål från gränsstängningen. Det första vittnesmålet kommer från Olivia Lilleberg och Hussein Naseri.

Elisabeth Holmgren
Hon uppfann brevlådeshopping

När Coronapandemin var ett faktum kunde Elisabeth Holmgren, själv tillhörandes en riskgrupp, inte längre resa runt och sälja kläder. Då föddes hennes idé om brevlådeshopping.

Här är Pajalas nya ridklubb

Nu finns krafter som arbetar för att starta upp en ridklubb och åter öppna stallet samt ett ridhus. HB kan först av alla avslöja att den nya ridklubben ska heta Pajala Hästkraft.

Möt ÖSK:s nye ordförande

Ny ordförande i ÖSK blir Ali Razag, en 27-åring som kom till Sverige för 11 år sedan från Afghanistan och nu är ambulanssjukvårdare och politiskt och fackligt engagerad.