fbpx

Ytterligare en anhållen för mordförsök

Under fredagens kväll beslutade åklagare att anhålla ytterligare en person misstänkt för försök till mord.

Det var under torsdagens kväll som polis beordrades  till en adress i Pajala kommun med anledning av att vapen ska ha avlossats. Dock uppges ingen person ha blivit skadad.

Under natten till fredag greps en person som åklagare beslutade att anhålla. Och enligt polisens uppdatering klockan 18:44 i fredags ska alltså ytterligare en person ha anhållits.

De båda anhållna uppges vara misstänkta för att ha varit inblandade i det aktuella ärendet.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Ytterligare en anhållen för mordförsök

 1. Religionen är den största orsaken till allt elände i världen. I Sverige har vi en kristen partiledare som angriper en minister som ev. blir vald till partiledare!! Själv är hon dömd för förtalsbrott, som hon förnekar trots att hon är dömd enligt lag! Hur länge kan ett kristet parti tolerera detta och finna jesus i KD?

  • Förtal står väl ändå inte listat bland tio Guds bud? Endast att man inte ska ”bära falskt vittnesbörd mot sin nästa”. Skillnaden är att förtal enligt svensk lagstiftning räknas som ett brott alldeles oavsett sanningshalten, medan man enligt de tio budorden i princip får snacka skit om folk så länge det man säger är sant (typ).

   Fast å andra sidan ska man väl heller inte ”hava begärelse till sin nästas hus”, vilket väl var vad ärendet i fråga gällde …

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Sven-Erik Bucht riktar skarp kritik mot SVT

Förre landsbygdsministern Sven-Erik Bucht (S) går till storms mot SVT:s ”Slaget om skogen” i Vetenskapens Värld. ”Jag har aldrig någonsin tidigare sett ett så osakligt och partiskt program i public service”, säger han. HB har också intervjuat SVT:s ansvarige utgivare som försvarar programmet.

Konsten som var för våldsam för kommunen

På Heart of Laplands Instagramkonto poserar den samiska konstnä­ren Anders Sunna på ett foto med en kalash­nikov. Kontot har också publicerat andra konst­verk med våldsinslag. En av Tornedalskommunerna har reagerat starkt och nu är konsten avpublicerad.

Kaunis om utsläpp i älven

Miljöchefen på Kaunis Iron, Emma Grönberg, uppger att gruvan inte påverkar miljöstatusen i älven, och att skumbildning förekommer både uppströms och nedströms Kaunis Irons verksamhet.

Stora löjfångster vid premiären

Löjfiskepremiären i söndags gav stora fångster av löja som innehöll gott om rom.
– Inget talar för att löjan är hotad, säger Ingvar Lerdin, Seskarö, ordförande i Norrbottens Kustfiskeförbund.