Fem greps misstänkta för olaga hot

HAPARANDA: Natten mot onsdag greps fem personer i Haparanda misstänkta för grovt olaga hot.

Det var vid 23.30-tiden under  tisdagens kväll som polisen beordrades till en adress i centrala Haparanda för att bistå ambulanspersonal, då det enligt initiala uppgifter var stökigt på adressen.

När polis kom till platsen framkom att boende blivit hotade av flera personer. De misstänkta ska ha lämnat platsen i bil.

Vid 01:45-tiden kunde polisen gripa fem personer på en adress i Haparanda misstänkta för grovt olaga hot. De anhölls av åklagare efter förhör.

De gripna är män i 20-30-årsåldern.

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar:
6 kommentarer om “Fem greps misstänkta för olaga hot
 1. Kulan skriver:

  Det börjar att ta sig i lilla Haparanda men det är väntat, marknaden är begränsad. Kommer nog att eskalera inom den närmaste tiden.

 2. Släpp fångarna loss det är vår skriver:

  Bura in busarna så får vi det lugnt i Haparanda är nog totalt 4-5 st personer som står för 99% av buset.

 3. Linus skriver:

  Obetalda knark skulder

 4. Barkråttan skriver:

  Lås in och släng nyckeln!

 5. Västkustens vänner! skriver:

  Men kära vänner!Inte har detta något med knark att göra!De inblandade cyklade utan hjälm i unga år och ådrog sig svåra hjärnskador när de föll.Därav beteendet. Nu intesifieras ju arbetet mot utanhjälmscykling så i framtiden slipper vi säkert liknande incidenter!

 6. Fakta skriver:

  MÄrk väl att polis var snabbt på plats! Sossarnas politik med mer pengar än vad de begärt, ger resultat! Borgar högern undrar f.f. varför vi inte utbilda fler! Men vi hade inte råd, skattesänkning med 125 miljader gick före och nu gäller försvaret, extra 84 miljader!! Rädda för Potin dessa borgare! Nä, satsa pengarna på inhemska försvaret, på polis, rättsväsentet, tull i stället!