fbpx

85-årig man dog vid olyckan i Puostijärvi

En person, en man i 85-årsåldern, omkom  i samband med onsdagens bilolycka i Puostijärvi cirka en mil väster om Övertorneå.

Mannens anhöriga är underrättade.

Larmet om bilolyckan kom kvart i elva på onsdagsförmiddagen. Två personbilar var inblandade i en frontalkrock vid Puostijärvi.

Region Norrbotten uppger att  det var fyra personer inblandade i olyckan. Två personer fördes till akuten på Sunderby sjukhus. En man i 60-årsåldern, hemmahörande i Övertorneå, vårdas på IVA för allvarliga skador. En kvinna i 60-årsåldern från Överkalix skadades lindrigt och är flyttad till vårdavdelning. Ytterligare en person fördes till Övetorneå hälsocentral.

Polisens utredning av olyckan påbörjades under onsdagen. Vad som orsakat olyckan är ännu inte känt. Bilarna är tagna i beslag för teknisk undersökning.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “85-årig man dog vid olyckan i Puostijärvi

  1. Ni menar väl Puostijärvi. Ni får se till att ha en namngranskare på plats . Dessa svenskismer av vårt språk ger ett löjligt intryck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

”Döda” Northland-aktier kan ge återvunna pengar

De som äger Northland-aktier och andra värdepapper köpta under en viss period kan få återvinning på sina ”döda” aktier. Två före detta Northland-chefer har gått med på att betala skadestånd på 80 miljoner kronor till före detta aktieägare, även i Tornedalen.

Haparandatrion som säkrade guldet

Norrbotten vann en historisk TV-puckseger i finalmatchen mot Stockholm Syd. Haparandaspelaren och lagkaptenen Vilmer Tammilehto, som brutit nyckelbenet, fick hjälp av sin lagkamrat att lyfta TV-puckspokalen som är för tung för en hand.

Kulturell orgie i hippt polcirkelland

Tornedalsteaterns multiföreställning Pohjoinen-Davvi-Nord får publiken att häpna. Det är en minst sagt flexibel ensemble som löser upp tidsplan och identitetslager.