A-traktorförare körde för fort

KALIX: Vid 03.25-tiden natten mot söndag blev en A-traktorförare anmäld för olovlig körning.

Polisen stoppade och kontrollerade föraren och A-traktorn, som gick fortare än tillåten hastighet.

Eftersom den minderåriga föraren inte har behörighet att köra fortare än 30 kilometer i timmen är denne misstänkt för olovlig körning.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

11 kommentarer på “A-traktorförare körde för fort

 1. Gammgubbar/ Det är inte bara gamlingar som inte får sova pga erat ständiga svineri och stök på stan, utan även unga, vuxna män och kvinnor. Vad ska dom ens kunna göra åt saken skriver du, jadu, det finns mycket som kan göras.

 2. Det är dåligt att ungdomar väljer att bryta mot lagen, b-kortet skjuts troligtvis upp 2 år.

 3. Varför skriver så många gammgubbar på facebook och här och gnäller hela tiden så gulligt att se dom gråta hela tiden vad ska dom ens göra åt saken? xD sitta och gråta över internet hjälper inte 😂😂

 4. Vissa verkar ta åt sig när man klagar på epaförare, dessa personer är garanterat ägare till såna skrothögar. Varför tar ni åt er? Ni vet mycket väl att folk blir irriterade på era skrothögar, det konstiga med det hela är att ni kör när folk försöker sova… Var är logiken? Folk stiger upp för att jobba tidigt, ni ska väll stiga upp till skolan? Förstår ni varför era äckliga fordon irriterar folk?

 5. Kör för all del epa, a-traktor, mopedbil och allt vad det heter.
  Dunka musik och ha kul.
  Men kör som folk!!!
  Ni förstör inte bara för er själva utan för alla andra också. Hatet mot epa- och a-traktorer bara ökar när ni använder dessa som vanliga personbilar (hastighetsmässigt) ..

 6. 03.25 kanske ungen borde ligga hemma i sängen. Eller hen kanske var på väg till arbetet på bageriet.

 7. Tja, dagens ungdomar i Haparanda verkar ju inte ha några högre ambitioner med sina liv. Att åka runt, runt i Haparanda i en bullrande plåtlåda dag som natt, vardag som helg måste ju vara ett symptom på låg IQ och ”skräpkultur”.

 8. Mycket bra jobbat av polisen… nu är det dags att polisen tar tag i det konstanta vansinneskörandet med A-traktorer, Epa’s och mopedbilar. Det körs som galningar inne i centrum i höga hastigheter. Bullernivån är outhärdlig då det oftast gasas full gas (ofta utan ljuddämpare)och högsta volym på subwooferstereon. Folk kan inte sova och sköta sina arbeten. Vad är det för fel i huvudet på Haparandas ungdomar? Ingen hyfs eller hänsyn över huvudtaget… och säger man till dem så blir man kallad för ”kärringjävel”.
  Nu kommer väl någon idiot kommentera med att; ”du har väl själv varit ung”?

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Full fart för skärgårdstrafiken

Inledningen av säsongen pekade på en dyster sommar för den kommersiella skärgårdstrafiken, utifrån många avbokningar i juni. – Men sedan kom det en otippad vändning, säger skepparen och skärgårdsentreprenören Kim Innala.

Hemliga planer på finsk Robinson

TORNEÅ: HB kan idag avslöja att en inspelning av en finsk Expedition Robinson med B-kändisar kan bli verklighet när filmbolaget Mastiff filmar den svenska versionen i Haparanda skärgård.

Seskarösågens start gynnas av pandemin

SESKARÖ: Coronakrisen har stärkt sågverksindustrin i Tornedalen. HB har kollat med två sågverk. Seskarö Sågverk kör igång med ett skift och 15 anställda i augusti och har efterfrågan på allt virke från Seskarö. Jutos Timber i Teurajärvi ökar både produktion och investeringar.

Oro inför Robinson

– Se hur det gick i Gällivare. Det kom massor av människor utifrån för underhållsjobb i gruvan – och man tvingades stänga ner samhället på grund av smittspridningen. – Vem tar ansvaret om samma sak händer i lilla Haparanda när massor av människor kommer utifrån för Robinson-inspelningarna. Jag är djupt oroad.

Redo för fotbollspremiär

Nu står alla fotbollsspelare i startblocken för att börja spela matcher efter en extremt lång försäsong med bara träning. HB har träffat en förväntansfullt tränare. – Det smäller till på söndag med hemmamatch mot Öjeby IF (div 5 lag) i Lilla Coop Cup, säger Haparanda FF:s tränare Jouko Liakka.

Hård kritik mot chef på kommunen

I en skrivelse till samtliga politiker i fullmäktige i Haparanda samt till Arbetsmiljöverket framförs allvarlig kritik mot två kommunala chefer. Trots flera anmälningar uppges inget hända.

Ökar försäljningen trots coronakrisen

– Vi har i Tornedalen en särskild kraft och en sisu som kanske inte finns på andra håll. Jaxal är utan tvekan ett resultat av den kraften. Det säger Ida Hjort-Rova, 30 år, vd vid Jaxal AB, Övertorneås näst största industriföretag. Ett företag som rekryterar och växer mitt i coronakrisen.