fbpx

A-traktorförare körde för fort

KALIX: Vid 03.25-tiden natten mot söndag blev en A-traktorförare anmäld för olovlig körning.

Polisen stoppade och kontrollerade föraren och A-traktorn, som gick fortare än tillåten hastighet.

Eftersom den minderåriga föraren inte har behörighet att köra fortare än 30 kilometer i timmen är denne misstänkt för olovlig körning.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

11 kommentarer på “A-traktorförare körde för fort

 1. Gammgubbar/ Det är inte bara gamlingar som inte får sova pga erat ständiga svineri och stök på stan, utan även unga, vuxna män och kvinnor. Vad ska dom ens kunna göra åt saken skriver du, jadu, det finns mycket som kan göras.

 2. Det är dåligt att ungdomar väljer att bryta mot lagen, b-kortet skjuts troligtvis upp 2 år.

 3. Varför skriver så många gammgubbar på facebook och här och gnäller hela tiden så gulligt att se dom gråta hela tiden vad ska dom ens göra åt saken? xD sitta och gråta över internet hjälper inte 😂😂

 4. Vissa verkar ta åt sig när man klagar på epaförare, dessa personer är garanterat ägare till såna skrothögar. Varför tar ni åt er? Ni vet mycket väl att folk blir irriterade på era skrothögar, det konstiga med det hela är att ni kör när folk försöker sova… Var är logiken? Folk stiger upp för att jobba tidigt, ni ska väll stiga upp till skolan? Förstår ni varför era äckliga fordon irriterar folk?

 5. Kör för all del epa, a-traktor, mopedbil och allt vad det heter.
  Dunka musik och ha kul.
  Men kör som folk!!!
  Ni förstör inte bara för er själva utan för alla andra också. Hatet mot epa- och a-traktorer bara ökar när ni använder dessa som vanliga personbilar (hastighetsmässigt) ..

 6. 03.25 kanske ungen borde ligga hemma i sängen. Eller hen kanske var på väg till arbetet på bageriet.

 7. Tja, dagens ungdomar i Haparanda verkar ju inte ha några högre ambitioner med sina liv. Att åka runt, runt i Haparanda i en bullrande plåtlåda dag som natt, vardag som helg måste ju vara ett symptom på låg IQ och ”skräpkultur”.

 8. Mycket bra jobbat av polisen… nu är det dags att polisen tar tag i det konstanta vansinneskörandet med A-traktorer, Epa’s och mopedbilar. Det körs som galningar inne i centrum i höga hastigheter. Bullernivån är outhärdlig då det oftast gasas full gas (ofta utan ljuddämpare)och högsta volym på subwooferstereon. Folk kan inte sova och sköta sina arbeten. Vad är det för fel i huvudet på Haparandas ungdomar? Ingen hyfs eller hänsyn över huvudtaget… och säger man till dem så blir man kallad för ”kärringjävel”.
  Nu kommer väl någon idiot kommentera med att; ”du har väl själv varit ung”?

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Rennäringens framtid – mot kollaps

Flera koncessionssamebyar har förlorat hundratals renar till stora ekonomiska värden. Det talas om miljonförluster och inom rennäringen befarar flera representanter en förestående kollaps. HB har intervjuat talespersoner för samtliga åtta koncessionssamebyar i länet.

Samebyn som utbildar ren-rena jakthundar

Sattajärvi Sameby inbjuder nu alla som har jakthundar till sin renhage med 700 renar att komma och göra sin hund ren-ren. Det vill säga att jakthunden jagar vilt – och inte driver renar under jakten.– Telefonen har gått varm. Intresset verkar stort från jägarna, säger renägaren Johanna Finnholm, Pajala.

Fiskeprojekten som satt Tornedalen på kartan

Vi har i Haparandabladet följt projektet från starten med några olika projektledare och en rad olika projekt som har genomförts. Av de beviljade 12,9 miljoner kronorna finns i dag 228.000 kronor kvar. Totalt har 17 projekt beviljats stöd, varav sju är avslutade. Två har fått avslag.

Övertorneåpolitikernas affärer

I Övertorneå driver sju av 14 toppolitiker företag. De representerar flera partier, inklusive vänsterpartiet. Men socialdemokraterna engagerar sig i kommunala bolag i stället. Fem av de sju privata politikerföretagarna gjorde affärer med kommunen 2018-2020.

Pajalapolitikernas affärer

Toppolitikerna i Pajala är inga entreprenörssjälar. I Haparanda driver i princip varenda toppolitiker egna företag. I Pajala är endast fyra av tretton aktiva företagare. En enda politiker gör affärer med kommunen.