fbpx

A-traktorförare körde för fort

KALIX: Vid 03.25-tiden natten mot söndag blev en A-traktorförare anmäld för olovlig körning.

Polisen stoppade och kontrollerade föraren och A-traktorn, som gick fortare än tillåten hastighet.

Eftersom den minderåriga föraren inte har behörighet att köra fortare än 30 kilometer i timmen är denne misstänkt för olovlig körning.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

11 kommentarer på “A-traktorförare körde för fort

 1. Gammgubbar/ Det är inte bara gamlingar som inte får sova pga erat ständiga svineri och stök på stan, utan även unga, vuxna män och kvinnor. Vad ska dom ens kunna göra åt saken skriver du, jadu, det finns mycket som kan göras.

 2. Det är dåligt att ungdomar väljer att bryta mot lagen, b-kortet skjuts troligtvis upp 2 år.

 3. Varför skriver så många gammgubbar på facebook och här och gnäller hela tiden så gulligt att se dom gråta hela tiden vad ska dom ens göra åt saken? xD sitta och gråta över internet hjälper inte 😂😂

 4. Vissa verkar ta åt sig när man klagar på epaförare, dessa personer är garanterat ägare till såna skrothögar. Varför tar ni åt er? Ni vet mycket väl att folk blir irriterade på era skrothögar, det konstiga med det hela är att ni kör när folk försöker sova… Var är logiken? Folk stiger upp för att jobba tidigt, ni ska väll stiga upp till skolan? Förstår ni varför era äckliga fordon irriterar folk?

 5. Kör för all del epa, a-traktor, mopedbil och allt vad det heter.
  Dunka musik och ha kul.
  Men kör som folk!!!
  Ni förstör inte bara för er själva utan för alla andra också. Hatet mot epa- och a-traktorer bara ökar när ni använder dessa som vanliga personbilar (hastighetsmässigt) ..

 6. 03.25 kanske ungen borde ligga hemma i sängen. Eller hen kanske var på väg till arbetet på bageriet.

 7. Tja, dagens ungdomar i Haparanda verkar ju inte ha några högre ambitioner med sina liv. Att åka runt, runt i Haparanda i en bullrande plåtlåda dag som natt, vardag som helg måste ju vara ett symptom på låg IQ och ”skräpkultur”.

 8. Mycket bra jobbat av polisen… nu är det dags att polisen tar tag i det konstanta vansinneskörandet med A-traktorer, Epa’s och mopedbilar. Det körs som galningar inne i centrum i höga hastigheter. Bullernivån är outhärdlig då det oftast gasas full gas (ofta utan ljuddämpare)och högsta volym på subwooferstereon. Folk kan inte sova och sköta sina arbeten. Vad är det för fel i huvudet på Haparandas ungdomar? Ingen hyfs eller hänsyn över huvudtaget… och säger man till dem så blir man kallad för ”kärringjävel”.
  Nu kommer väl någon idiot kommentera med att; ”du har väl själv varit ung”?

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Myggrik midsommar med mörka moln

Man kan undra om väderguden är dadaist – med massiv hageleld i Seskarö som på några minuter förvandlar festplatsen till leråker och skyfall mitt under ringlekar vid Kukkolaforsen. 

Brottarmästaren grep in när polisen var långt borta

Kände Haparandaprofilen och mästerbrottaren Tomas Johansson gjorde en hjältemodig insats på måndagskvällen när han skyddade allmänheten från en påverkad och förvirrad man som beväpnat sig – med en borrmaskin. 

Evenemang i Tornedalen

Här följer en sammanställning av några av de evenemang som äger rum i Tornedalen under sommaren, på både svenska och finska sidan av gränsen. 

Solen sken på studenterna

Glädjen var stor när studenterna vid Gränsälvsgymnasiet i Övertorneå sprang ut till strålande sol och alla anhörigas gratulationer. 

”Ska bli konstigt att inte plugga”

Efter regn kommer sol, sägs det. Det fick studenterna från Laestadiusskolan i Pajala erfara när de efter hällregn, i sol fick vandra ut på den röda mattan och den påföljande balen på Folkets hus. ”Ska bli konstigt att inte plugga.

Tärendöholmen åter vandaliserad

Under lördagen ägnade sig ett tjugotal personer att städa upp och fräscha till Tärendöholmen efter en lång vinter. På söndag återvände fastighetsansvarig Petter Stridsman och upptäckte då att det under natten skett skadegörelse på holmen. 

Glamouröst när studenterna gled in på bal

Studenterna i Haparanda rullade in med flådiga bilar och sken ikapp med solen när de gick på den röda mattan till Stadshotellet för årets upplaga av studentbalen. Nära och kära hade samlats för att se de glamourösa och stiliga ungdomarna,

”Dyrt fiskekort tar död på sportfisket”

Det gemensamma fiskekortet mellan Finland och Sverige i den del av Torneälven som utgör gränsälv, är dyrt och tar död på sportfisketraditionen, hävdar sportfiskeentusiasten Leif Taavola i Juoksengi. ”Fiskekorten ger pengar till byasamfälligheterna och kan ses som byautveckling”, säger, Ilkka