fbpx

Han är Pajalas nya näringslivsutvecklare

Robert Hawkins tillträder som näringslivsutvecklare i Pajala kommun den 1 maj. Foto: Läsarbild

Pajala kommun har nu gjort klart med efterträdaren till näringslivsstrategen Erik Mella.

På torsdagen presenterades Robert Hawkins som ny näringslivsutvecklare.

Den 35-årige Robert Hawkins tillträder sin nya roll som Pajala kommuns näringslivsutvecklare den 1 maj i år. Han kommer närmast från tjänsten som näringslivsutvecklare i Kolari kommun.

– Det finns goda förutsättningar för tillväxt i Pajala kommun och jag ser fram emot att tillsammans med företagare, invånare och kollegor på kommunen kunna lyfta näringslivet i Pajala kommun till nästa nivå, säger Robert Hawkins i ett pressmeddelande.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Han är Pajalas nya näringslivsutvecklare

 1. Tror inte dom brytt sig desto mer om centralortens företag heller. Det är nog oftast samma företag dom bryr sig om, en handfull som passar in. Företags vänligheten är ju inte den bästa precis i Pajala kommun.

 2. Var på tiden: Varför skulle han bry sig om nå små byar utanför Pajala stad? Lägg krutet på där människor bor istället.

 3. Men så bra! Kanske Robert bryr sig om företagare i utbyarna också, och inte bara centralortens företagare!
  Hoppas kan man alltid!

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Myggrik midsommar med mörka moln

Man kan undra om väderguden är dadaist – med massiv hageleld i Seskarö som på några minuter förvandlar festplatsen till leråker och skyfall mitt under ringlekar vid Kukkolaforsen. 

Brottarmästaren grep in när polisen var långt borta

Kände Haparandaprofilen och mästerbrottaren Tomas Johansson gjorde en hjältemodig insats på måndagskvällen när han skyddade allmänheten från en påverkad och förvirrad man som beväpnat sig – med en borrmaskin. 

Evenemang i Tornedalen

Här följer en sammanställning av några av de evenemang som äger rum i Tornedalen under sommaren, på både svenska och finska sidan av gränsen. 

Solen sken på studenterna

Glädjen var stor när studenterna vid Gränsälvsgymnasiet i Övertorneå sprang ut till strålande sol och alla anhörigas gratulationer. 

”Ska bli konstigt att inte plugga”

Efter regn kommer sol, sägs det. Det fick studenterna från Laestadiusskolan i Pajala erfara när de efter hällregn, i sol fick vandra ut på den röda mattan och den påföljande balen på Folkets hus. ”Ska bli konstigt att inte plugga.

Tärendöholmen åter vandaliserad

Under lördagen ägnade sig ett tjugotal personer att städa upp och fräscha till Tärendöholmen efter en lång vinter. På söndag återvände fastighetsansvarig Petter Stridsman och upptäckte då att det under natten skett skadegörelse på holmen. 

Glamouröst när studenterna gled in på bal

Studenterna i Haparanda rullade in med flådiga bilar och sken ikapp med solen när de gick på den röda mattan till Stadshotellet för årets upplaga av studentbalen. Nära och kära hade samlats för att se de glamourösa och stiliga ungdomarna,

”Dyrt fiskekort tar död på sportfisket”

Det gemensamma fiskekortet mellan Finland och Sverige i den del av Torneälven som utgör gränsälv, är dyrt och tar död på sportfisketraditionen, hävdar sportfiskeentusiasten Leif Taavola i Juoksengi. ”Fiskekorten ger pengar till byasamfälligheterna och kan ses som byautveckling”, säger, Ilkka