fbpx

Huggins köper restaurangen i Kattilakoski

Taz Huggins och Lilian Fors som drev restaurangen i Kattilakoski sommaren 2023 köper restaurangen. 

HB har tidigare skrivit om Taz Huggins, ursprungligen från Australien, och hans upplevelser av att driva restaurangen i Kattilakoski. Under hösten 2023 sa han att det då inte var aktuellt att ta över.

Som skäl nämnde han de omfattande förbättringarna som krävdes för lokalen. Han stängde dock inte dörren helt.

I ett inlägg på Instagram på skärtorsdagen kom han med beskedet att han och sambon Lilian Fors från Övertorneå bestämt sig för att köpa restauranglokalen. I inlägget uppmanas man göra sig ””redo för en rolig sommar”.
”Vi är så glada över att kunna väcka liv i denna fantastiska lokal igen. Det kommer att ta lite tid att få det dit vi vill att det ska vara men vi hoppas att ni alla kommer att vara med på resan”, skriver han på restaurangens konto.

Till HB säger han att det känns tillfredsställande att kunna ge det här beskedet.
– Vi hade en lång vinter att tänka på det här. Responsen vi fick från lokalbefolkningen – jag kunde gå in i affärerna och folk frågade om vi skulle öppna igen – gjorde mycket för att leda oss till det här beslutet, säger Taz Huggins till HB på skärtorsdagen.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Färgsprakande modevisning med vårkänsla

I söndags var det dags för catwalk på Folkets hus i Haparanda. Tiotalet företag passade på att visa upp vårens och sommarens mode. 

Skidrade i folkdräkt för att skapa intresse

På vårvintern är skidåkare på isen en vanlig syn. Skidåkare iförd folkdräkt är desto ovanligare. ”Det var premiär och vi hade beställt fint väder”, sade Ritva Niska från Kalevala-föreningen i Haparanda. 

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF

En hel del fisk och strålande väder

I söndags var det några kallgrader och inte ett moln på himlen när pimpeltävlingen Vuononappet genomfördes med över 100 deltagare.