fbpx

Inga nya coronafall i länet senaste dygnet

Inga nya bekräftade fall av covid-19 har konstaterats in i länet det senaste dygnet, uppger Region Norrbotten.

Totalt har 1.509 personer konstaterats vara smittade i Norrbotten.

Just nu vårdas tio personer på sjukhus, fem av dem får intensivvård.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

5 kommentarer på “Inga nya coronafall i länet senaste dygnet

  1. Inga fall i länet det senaste dygnet, men i vårt grannland har de under helgen haft flera fall i Rovaniemi ,på en Förskola, och 33 personer har satts i karantän. Hmm, trodde enfaldigt nog att det bara var vi svenskar som inte hade smittan under kontroll. Har månne ”envägsgränsen” och snuskaravanerna börjat bära frukt på ett icke fördelaktigt vis…?

    • Jag tror inte ett dugg på den finska statistiken över döda och smittade och det är inte baserat enbart på troende om jag säger så.

  2. Det går åt rätt håll. Hoppas att alla fortsätter följa myndigheternas rekommendationer så att vi slipper uppleva en ny våg av coronafall. Vi ska vördsamt buga och tacka all sjukvårdspersonal som gör ett fantastiskt jobb. Om ni blir tvungna att besöka någon vårdinrättning så passa på och beröm personalen Vi är alldeles för duktiga på att kritisera.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Bygger en digital hubb

Susann Svennemyr i Muodoslompolo ser gärna en digital mötesplats i byn och hennes vision sammanfaller med Pajala kommuns intentioner om att starta digitala hubbar i byarna. I Muodoslompolo är intresset för att jobba på distans stort.

Analys: Det blir nej till vindkraft

Den 11 oktober ska kommunfullmäktige i Pajala besluta om vindkraftsparken i Käymäjärvi som Vattenfall vill bygga. HBs analys visar att det blir ett nej och därmed ett kommunalt veto mot vindkraft. Men det förutsätter att normala jävsregler gäller annars är utgången mer oviss.

Grön våg i Tornedalen

”Det är en trend att folk väljer att bosätta sig på mindre orter. Det jag också noterar är att det inte är så att merparten flyttar till centralorten utan det är faktiskt två tredjedelar som flyttar in till byarna, så det är en liten grön våg känner jag”, säger Övertorneås kommunalråd Tomas Mörtberg. HB har besökt två barnfamiljer som nyligen flyttat in i varsin släktgård.

Ny lärarduo i Pajala

Megan Robson och Anita Karvonen är båda nya lärare på Centralskolan i Pajala. Efter att ha bott på ett flertal platser i Sverige flyttade Anttisbördiga Anita Karvonen för två veckor sedan till Pajala. Hon och kollegan Megan Robson, från Vancouver i Kanada, ska dela på fjärdeklassarna.