fbpx

Inga nya coronafall i länet senaste dygnet

Inga nya bekräftade fall av covid-19 har konstaterats in i länet det senaste dygnet, uppger Region Norrbotten.

Totalt har 1.509 personer konstaterats vara smittade i Norrbotten.

Just nu vårdas tio personer på sjukhus, fem av dem får intensivvård.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

5 kommentarer på “Inga nya coronafall i länet senaste dygnet

  1. Inga fall i länet det senaste dygnet, men i vårt grannland har de under helgen haft flera fall i Rovaniemi ,på en Förskola, och 33 personer har satts i karantän. Hmm, trodde enfaldigt nog att det bara var vi svenskar som inte hade smittan under kontroll. Har månne ”envägsgränsen” och snuskaravanerna börjat bära frukt på ett icke fördelaktigt vis…?

    • Jag tror inte ett dugg på den finska statistiken över döda och smittade och det är inte baserat enbart på troende om jag säger så.

  2. Det går åt rätt håll. Hoppas att alla fortsätter följa myndigheternas rekommendationer så att vi slipper uppleva en ny våg av coronafall. Vi ska vördsamt buga och tacka all sjukvårdspersonal som gör ett fantastiskt jobb. Om ni blir tvungna att besöka någon vårdinrättning så passa på och beröm personalen Vi är alldeles för duktiga på att kritisera.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Myggrik midsommar med mörka moln

Man kan undra om väderguden är dadaist – med massiv hageleld i Seskarö som på några minuter förvandlar festplatsen till leråker och skyfall mitt under ringlekar vid Kukkolaforsen. 

Brottarmästaren grep in när polisen var långt borta

Kände Haparandaprofilen och mästerbrottaren Tomas Johansson gjorde en hjältemodig insats på måndagskvällen när han skyddade allmänheten från en påverkad och förvirrad man som beväpnat sig – med en borrmaskin. 

Evenemang i Tornedalen

Här följer en sammanställning av några av de evenemang som äger rum i Tornedalen under sommaren, på både svenska och finska sidan av gränsen. 

Solen sken på studenterna

Glädjen var stor när studenterna vid Gränsälvsgymnasiet i Övertorneå sprang ut till strålande sol och alla anhörigas gratulationer. 

”Ska bli konstigt att inte plugga”

Efter regn kommer sol, sägs det. Det fick studenterna från Laestadiusskolan i Pajala erfara när de efter hällregn, i sol fick vandra ut på den röda mattan och den påföljande balen på Folkets hus. ”Ska bli konstigt att inte plugga.

Tärendöholmen åter vandaliserad

Under lördagen ägnade sig ett tjugotal personer att städa upp och fräscha till Tärendöholmen efter en lång vinter. På söndag återvände fastighetsansvarig Petter Stridsman och upptäckte då att det under natten skett skadegörelse på holmen. 

Glamouröst när studenterna gled in på bal

Studenterna i Haparanda rullade in med flådiga bilar och sken ikapp med solen när de gick på den röda mattan till Stadshotellet för årets upplaga av studentbalen. Nära och kära hade samlats för att se de glamourösa och stiliga ungdomarna,

”Dyrt fiskekort tar död på sportfisket”

Det gemensamma fiskekortet mellan Finland och Sverige i den del av Torneälven som utgör gränsälv, är dyrt och tar död på sportfisketraditionen, hävdar sportfiskeentusiasten Leif Taavola i Juoksengi. ”Fiskekorten ger pengar till byasamfälligheterna och kan ses som byautveckling”, säger, Ilkka