fbpx

Jackpotspelare vann drygt 1,8 miljon

Tisdagskvällens dragning av Eurojackpot gav miljonvinst till en spelare i Haparanda. Raden med fem rätt gav drygt 1,8 miljoner kronor i vinst. Det är andra svenska vinsten i rad. Enligt Svenska spel  vann en Åstorpsbo 6,4 miljoner kronor i dragningen förra fredagen.

− Det är andra gången i år som en spelare från Norrbotten vinner ett miljonbelopp på det europeiska nummerspelet. För en dryg månad sedan vann en spelare från Boden 1,9 miljoner kronor, berättar Martin Ridderstolpe som är vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.

Spelaren från Haparanda som under tisdagskvällen vann 1,8 miljoner kronor hade lämnat in sitt spel via spelets hemsida eller app.

− Nu påbörjas det angenäma arbetet med att söka vinnaren för att gratulera. Det blir spännande att höra vilka drömmar vinsten kan uppfylla, säger Martin Ridderstolpe.

 

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “Jackpotspelare vann drygt 1,8 miljon

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Dansglädje på scenen

Föregående helg fylldes Folkets hus i Haparanda av talang när dansskolan Stage bjöd på årets vårshower. 

Färgsprakande modevisning med vårkänsla

I söndags var det dags för catwalk på Folkets hus i Haparanda. Tiotalet företag passade på att visa upp vårens och sommarens mode. 

Skidrade i folkdräkt för att skapa intresse

På vårvintern är skidåkare på isen en vanlig syn. Skidåkare iförd folkdräkt är desto ovanligare. ”Det var premiär och vi hade beställt fint väder”, sade Ritva Niska från Kalevala-föreningen i Haparanda. 

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF