fbpx

Kalixbo skrapade till sig guldkant med trissvinst

Staffan från Kalix skrapade fram en trissvinst i tv:s Nyhetsmorgon på lördagsmorgonen. FOTO: Svenska spel

Kalixbon Staffan fick en trevlig start på helgen när en trissvinst skrapades fram i tv-studion i Stockholm på lördagsmorgonen.

Svenska spel skriver att det var tidigare i mars som Staffan köpte fyra trisslotter efter jobbet. En av Trisslotterna visade tre tv-symboler och chocken var påtaglig för Kalixbon.

– Jag lät Trisslotterna marinera en dag i köksskåpet innan jag skrapade dem. När jag såg tv-symbolerna var det total chock. Är det verkligen sant tänkte jag, “plötsligt händer det”, berättar vinnaren till Svenska spel.

För Kalixbons del innebar det att väskorna skulle packas då Triss-skrap i Stockholm väntade. I direktsänd tv skrapade han fram 100 000 kronor som ska ge huset en rejäl uppgradering.

– Det blir en renovering av badrummet där hemma. Vi har tänkt på det länge och nu kan vi äntligen göra det. Sedan så blir det självklart lite extra guldkant på tillvaron, berättar Staffan.

Under lördagsförmiddagen hade Staffan sällskap av sin bror och

– Staffan är den andra personen från Kalix som skrapat Triss i Nyhetsmorgon 2023. Norrbottens län har dock haft hela åtta personer som vunnit härliga vinster på Triss i direktsänd tv under året. Stort grattis och lycka till med renoveringen, säger Daniel Arnkvist, Svenska spels vinnarkommunikatör.

Trisslotten som tog Kalixbon till Nyhetsmorgon köptes på Handlarn i Näsbyn.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “Kalixbo skrapade till sig guldkant med trissvinst

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Avtalsskandal i Pajala: Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal

HB kan idag avslöja en av de största kommunskandalerna i Norrbotten i modern tid. Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal i Pajala. Konsulter har slutattesterat egna kostnader och fakturor. Revisorerna avstyrker nu ansvarsfrihet för kommunstyrelsen. 

Manliga städare trampar in i damernas duschrum

På Torneå badhus kan nakna badgäster överraskas av att manliga städare trampar in i damernas duschrum, medan kvinnliga städare trampar in i herrarnas. Kaisa Metsähalme tycker inte att det är okej. 

Anna-Lisa blev telefonist som femåring

När Leipijärvi fick telefonservice blev femåriga Anna-Lisa Harila byns telefonist. Deras hus låg lägligt, nära vägen och mitt i byn. HB har träffat den kavata flickan som numera heter Häggström, fyller 87 år i juni och är bosatt i Kalix.

Prova på-dans under dansveckan

Under PRO:s nationella dansvecka fick seniorer i Haparanda testa på bland annat Linedance. 

Smög igång premiäröppning

I juli förra året tog företagarna Janne Lind samt syskonen Stina och Viktor Medström, över River motell/restaurang/camping i Haparanda. Efter en storrenovering var det i går dags för en smygöppning. 

MC- och bilentusiaster njöt av våren

Gatorna i centrala Torneå fylldes av mullrandet av motorer den första maj när det var dags för den traditionella paraden för motorentusiaster. 

Majblomma hjälper barn att blomstra

HB har träffat den enda klassen i Haparanda som säljer majblommor. Barn som gärna hjälper andra barn att få en drägligare tillvaro. 

Fyrbenta hjälper tvåbenta

I onsdags firades den internationella ledarhundsdagen och i Torneå uppmärksammades detta med informationsdag vid köpcentret. 

Svefi bjöd in till öppet hus

Sverigefinska folkhögskolan slog upp portarna under onsdagen och bjöd in till öppet hus.