fbpx

Kalixbo skrapade till sig guldkant med trissvinst

Staffan från Kalix skrapade fram en trissvinst i tv:s Nyhetsmorgon på lördagsmorgonen. FOTO: Svenska spel

Kalixbon Staffan fick en trevlig start på helgen när en trissvinst skrapades fram i tv-studion i Stockholm på lördagsmorgonen.

Svenska spel skriver att det var tidigare i mars som Staffan köpte fyra trisslotter efter jobbet. En av Trisslotterna visade tre tv-symboler och chocken var påtaglig för Kalixbon.

– Jag lät Trisslotterna marinera en dag i köksskåpet innan jag skrapade dem. När jag såg tv-symbolerna var det total chock. Är det verkligen sant tänkte jag, “plötsligt händer det”, berättar vinnaren till Svenska spel.

För Kalixbons del innebar det att väskorna skulle packas då Triss-skrap i Stockholm väntade. I direktsänd tv skrapade han fram 100 000 kronor som ska ge huset en rejäl uppgradering.

– Det blir en renovering av badrummet där hemma. Vi har tänkt på det länge och nu kan vi äntligen göra det. Sedan så blir det självklart lite extra guldkant på tillvaron, berättar Staffan.

Under lördagsförmiddagen hade Staffan sällskap av sin bror och

– Staffan är den andra personen från Kalix som skrapat Triss i Nyhetsmorgon 2023. Norrbottens län har dock haft hela åtta personer som vunnit härliga vinster på Triss i direktsänd tv under året. Stort grattis och lycka till med renoveringen, säger Daniel Arnkvist, Svenska spels vinnarkommunikatör.

Trisslotten som tog Kalixbon till Nyhetsmorgon köptes på Handlarn i Näsbyn.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “Kalixbo skrapade till sig guldkant med trissvinst

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Glamouröst när studenterna gled in på bal

Studenterna i Haparanda rullade in med flådiga bilar och sken ikapp med solen när de gick på den röda mattan till Stadshotellet för årets upplaga av studentbalen. Nära och kära hade samlats för att se de glamourösa och stiliga ungdomarna,

”Dyrt fiskekort tar död på sportfisket”

Det gemensamma fiskekortet mellan Finland och Sverige i den del av Torneälven som utgör gränsälv, är dyrt och tar död på sportfisketraditionen, hävdar sportfiskeentusiasten Leif Taavola i Juoksengi. ”Fiskekorten ger pengar till byasamfälligheterna och kan ses som byautveckling”, säger, Ilkka

Sjukresa gick i 140 kilometer

En sjukresa hem från Kalix sjukhus blev en riktig skräckfärd för tre Haparandabor. ”När taxichauffören läser i mobilen i 140 kilometer i timmen är det inte säkert”, säger Henry Vesala. 

Intensiva dagar inför revyn

https://e.haparandabladet.se/p/haparandabladet/2024-05-24/a/intensiva-dagar-infor-revyn/1893/1470867/52419103

Avtalsskandal i Pajala: Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal

HB kan idag avslöja en av de största kommunskandalerna i Norrbotten i modern tid. Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal i Pajala. Konsulter har slutattesterat egna kostnader och fakturor. Revisorerna avstyrker nu ansvarsfrihet för kommunstyrelsen. 

Manliga städare trampar in i damernas duschrum

På Torneå badhus kan nakna badgäster överraskas av att manliga städare trampar in i damernas duschrum, medan kvinnliga städare trampar in i herrarnas. Kaisa Metsähalme tycker inte att det är okej.