fbpx

Kalixbo skrapade till sig guldkant med trissvinst

Staffan från Kalix skrapade fram en trissvinst i tv:s Nyhetsmorgon på lördagsmorgonen. FOTO: Svenska spel

Kalixbon Staffan fick en trevlig start på helgen när en trissvinst skrapades fram i tv-studion i Stockholm på lördagsmorgonen.

Svenska spel skriver att det var tidigare i mars som Staffan köpte fyra trisslotter efter jobbet. En av Trisslotterna visade tre tv-symboler och chocken var påtaglig för Kalixbon.

– Jag lät Trisslotterna marinera en dag i köksskåpet innan jag skrapade dem. När jag såg tv-symbolerna var det total chock. Är det verkligen sant tänkte jag, “plötsligt händer det”, berättar vinnaren till Svenska spel.

För Kalixbons del innebar det att väskorna skulle packas då Triss-skrap i Stockholm väntade. I direktsänd tv skrapade han fram 100 000 kronor som ska ge huset en rejäl uppgradering.

– Det blir en renovering av badrummet där hemma. Vi har tänkt på det länge och nu kan vi äntligen göra det. Sedan så blir det självklart lite extra guldkant på tillvaron, berättar Staffan.

Under lördagsförmiddagen hade Staffan sällskap av sin bror och

– Staffan är den andra personen från Kalix som skrapat Triss i Nyhetsmorgon 2023. Norrbottens län har dock haft hela åtta personer som vunnit härliga vinster på Triss i direktsänd tv under året. Stort grattis och lycka till med renoveringen, säger Daniel Arnkvist, Svenska spels vinnarkommunikatör.

Trisslotten som tog Kalixbon till Nyhetsmorgon köptes på Handlarn i Näsbyn.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “Kalixbo skrapade till sig guldkant med trissvinst

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Konsultkarusellen fortsätter

Konsultkarusellen vid Haparanda Värmeverk har fortsatt. Kostnaderna uppgår nu till cirka elva miljoner kronor motsvarande 10,6 procent av investeringen i panna och byggnader. 300 ”skallkrav” från konsulterna och 256 sidor kontraktshandlingar gav en komplex upphandling.

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.