fbpx

Körde bil med körförbud

Vid lunchtid på måndagen stoppade polisen en personbil i centrala Haparanda.

Det visade sig att bilen hade körförbud vilket föranledde stoppet.

Polispatrullen delade ut en ordningsbot till föraren.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

6 kommentarer på “Körde bil med körförbud

 1. Nåå, inte så farligt. Våra vägar är inte i så gott skick, så inte så noga med vägskatt etc. Man betalar ju för det man får och dessutom är det billigare med ordningsbot än att betala 8000 för skatten för ex dieselbilen, jodå.

  • Varför betala 8000:- i fordonsskatt när det räcker med 1520:-/år med en nyare miljövänlig dieselbil eller 0:- för elbil?

   • Så bra med äldre dieselbil, köra på polttoöljy. Reglera upp pumpen så det svärtar ordentligt, då vill ingen ligga nära och nosa i baken. Och nog är 1520:-/år en hög kostnad att betala för att åka på dåliga vägar.

   • Vem köper en elbil när det finns bilar av äldre modell som är skattefria och framför allt mycket billigare i inköp? Säkert fungerar äldre bilar också bättre i vinterväder!

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Glamouröst när studenterna gled in på bal

Studenterna i Haparanda rullade in med flådiga bilar och sken ikapp med solen när de gick på den röda mattan till Stadshotellet för årets upplaga av studentbalen. Nära och kära hade samlats för att se de glamourösa och stiliga ungdomarna,

”Dyrt fiskekort tar död på sportfisket”

Det gemensamma fiskekortet mellan Finland och Sverige i den del av Torneälven som utgör gränsälv, är dyrt och tar död på sportfisketraditionen, hävdar sportfiskeentusiasten Leif Taavola i Juoksengi. ”Fiskekorten ger pengar till byasamfälligheterna och kan ses som byautveckling”, säger, Ilkka

Sjukresa gick i 140 kilometer

En sjukresa hem från Kalix sjukhus blev en riktig skräckfärd för tre Haparandabor. ”När taxichauffören läser i mobilen i 140 kilometer i timmen är det inte säkert”, säger Henry Vesala. 

Intensiva dagar inför revyn

https://e.haparandabladet.se/p/haparandabladet/2024-05-24/a/intensiva-dagar-infor-revyn/1893/1470867/52419103

Avtalsskandal i Pajala: Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal

HB kan idag avslöja en av de största kommunskandalerna i Norrbotten i modern tid. Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal i Pajala. Konsulter har slutattesterat egna kostnader och fakturor. Revisorerna avstyrker nu ansvarsfrihet för kommunstyrelsen. 

Manliga städare trampar in i damernas duschrum

På Torneå badhus kan nakna badgäster överraskas av att manliga städare trampar in i damernas duschrum, medan kvinnliga städare trampar in i herrarnas. Kaisa Metsähalme tycker inte att det är okej.