fbpx

Ljudfilen från kf ännu inte tillgänglig

Att direktionen för Pajalafullmäktige beslutade att inte sända fullmäktigemötet från Junosuando den 11 april, orsakade en stor debatt bland fullmäktiges partier. Ansvariga för beslutet uppgav att intresserade efteråt kunde ta del av fullmäktiges möte via kommunens hemsida.

Sixten Olli har på kommunen jobbat med att försöka ladda upp ljudfilen från kf-mötet och han berättade att de ännu inte lyckats få in den på kommunens hemsida.

– Jag har begärt hjälp från IT-avdelningen med att ladda upp den stora filen men vi har tekniska problem med att få den laddningsbar och har ännu inte lyckats få in den, säger han.

Han lovar dock att problemet skall lösas.

Det innebär att det två veckor efter kommunfullmäktigemötet enbart finns en tillgänglig sändning: den ifrågasatta inspelningen på Framtid S Facebooksida.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Ljudfilen från kf ännu inte tillgänglig

  • Detta med Facebook … Att man förväntas registrera sig som medlem där för att få ta del av kommunal information är ju vedervärdigt.

 1. Alltså, hur stor kan en ljudfil vara?!

  Vilken IT-kompetens det finns här i Norrbotten!

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.

Bygger kreativ miljö i Risudden

Det har väl knappast undgått någon att styrelsen för Konsthall Tornedalen har anställt en chef. Samtidigt fortsätter verksamheten i Risudden vid Art Hotel, som tar emot gäster, just nu en produktiv författare, som av det Norrländska litteratursällskapet ”Författarcentrum Norr” är bjuden på gratis boende för att ges chans skapa i en kreativ miljö.