fbpx

Ljudfilen från kf ännu inte tillgänglig

Att direktionen för Pajalafullmäktige beslutade att inte sända fullmäktigemötet från Junosuando den 11 april, orsakade en stor debatt bland fullmäktiges partier. Ansvariga för beslutet uppgav att intresserade efteråt kunde ta del av fullmäktiges möte via kommunens hemsida.

Sixten Olli har på kommunen jobbat med att försöka ladda upp ljudfilen från kf-mötet och han berättade att de ännu inte lyckats få in den på kommunens hemsida.

– Jag har begärt hjälp från IT-avdelningen med att ladda upp den stora filen men vi har tekniska problem med att få den laddningsbar och har ännu inte lyckats få in den, säger han.

Han lovar dock att problemet skall lösas.

Det innebär att det två veckor efter kommunfullmäktigemötet enbart finns en tillgänglig sändning: den ifrågasatta inspelningen på Framtid S Facebooksida.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Ljudfilen från kf ännu inte tillgänglig

  • Detta med Facebook … Att man förväntas registrera sig som medlem där för att få ta del av kommunal information är ju vedervärdigt.

 1. Alltså, hur stor kan en ljudfil vara?!

  Vilken IT-kompetens det finns här i Norrbotten!

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Avtalsskandal i Pajala: Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal

HB kan idag avslöja en av de största kommunskandalerna i Norrbotten i modern tid. Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal i Pajala. Konsulter har slutattesterat egna kostnader och fakturor. Revisorerna avstyrker nu ansvarsfrihet för kommunstyrelsen. 

Manliga städare trampar in i damernas duschrum

På Torneå badhus kan nakna badgäster överraskas av att manliga städare trampar in i damernas duschrum, medan kvinnliga städare trampar in i herrarnas. Kaisa Metsähalme tycker inte att det är okej. 

Anna-Lisa blev telefonist som femåring

När Leipijärvi fick telefonservice blev femåriga Anna-Lisa Harila byns telefonist. Deras hus låg lägligt, nära vägen och mitt i byn. HB har träffat den kavata flickan som numera heter Häggström, fyller 87 år i juni och är bosatt i Kalix.

Prova på-dans under dansveckan

Under PRO:s nationella dansvecka fick seniorer i Haparanda testa på bland annat Linedance. 

Smög igång premiäröppning

I juli förra året tog företagarna Janne Lind samt syskonen Stina och Viktor Medström, över River motell/restaurang/camping i Haparanda. Efter en storrenovering var det i går dags för en smygöppning. 

MC- och bilentusiaster njöt av våren

Gatorna i centrala Torneå fylldes av mullrandet av motorer den första maj när det var dags för den traditionella paraden för motorentusiaster. 

Majblomma hjälper barn att blomstra

HB har träffat den enda klassen i Haparanda som säljer majblommor. Barn som gärna hjälper andra barn att få en drägligare tillvaro. 

Fyrbenta hjälper tvåbenta

I onsdags firades den internationella ledarhundsdagen och i Torneå uppmärksammades detta med informationsdag vid köpcentret. 

Svefi bjöd in till öppet hus

Sverigefinska folkhögskolan slog upp portarna under onsdagen och bjöd in till öppet hus.