fbpx

Ljudfilen från kf ännu inte tillgänglig

Att direktionen för Pajalafullmäktige beslutade att inte sända fullmäktigemötet från Junosuando den 11 april, orsakade en stor debatt bland fullmäktiges partier. Ansvariga för beslutet uppgav att intresserade efteråt kunde ta del av fullmäktiges möte via kommunens hemsida.

Sixten Olli har på kommunen jobbat med att försöka ladda upp ljudfilen från kf-mötet och han berättade att de ännu inte lyckats få in den på kommunens hemsida.

– Jag har begärt hjälp från IT-avdelningen med att ladda upp den stora filen men vi har tekniska problem med att få den laddningsbar och har ännu inte lyckats få in den, säger han.

Han lovar dock att problemet skall lösas.

Det innebär att det två veckor efter kommunfullmäktigemötet enbart finns en tillgänglig sändning: den ifrågasatta inspelningen på Framtid S Facebooksida.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Ljudfilen från kf ännu inte tillgänglig

  • Detta med Facebook … Att man förväntas registrera sig som medlem där för att få ta del av kommunal information är ju vedervärdigt.

 1. Alltså, hur stor kan en ljudfil vara?!

  Vilken IT-kompetens det finns här i Norrbotten!

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Glamouröst när studenterna gled in på bal

Studenterna i Haparanda rullade in med flådiga bilar och sken ikapp med solen när de gick på den röda mattan till Stadshotellet för årets upplaga av studentbalen. Nära och kära hade samlats för att se de glamourösa och stiliga ungdomarna,

”Dyrt fiskekort tar död på sportfisket”

Det gemensamma fiskekortet mellan Finland och Sverige i den del av Torneälven som utgör gränsälv, är dyrt och tar död på sportfisketraditionen, hävdar sportfiskeentusiasten Leif Taavola i Juoksengi. ”Fiskekorten ger pengar till byasamfälligheterna och kan ses som byautveckling”, säger, Ilkka

Sjukresa gick i 140 kilometer

En sjukresa hem från Kalix sjukhus blev en riktig skräckfärd för tre Haparandabor. ”När taxichauffören läser i mobilen i 140 kilometer i timmen är det inte säkert”, säger Henry Vesala. 

Intensiva dagar inför revyn

https://e.haparandabladet.se/p/haparandabladet/2024-05-24/a/intensiva-dagar-infor-revyn/1893/1470867/52419103

Avtalsskandal i Pajala: Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal

HB kan idag avslöja en av de största kommunskandalerna i Norrbotten i modern tid. Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal i Pajala. Konsulter har slutattesterat egna kostnader och fakturor. Revisorerna avstyrker nu ansvarsfrihet för kommunstyrelsen. 

Manliga städare trampar in i damernas duschrum

På Torneå badhus kan nakna badgäster överraskas av att manliga städare trampar in i damernas duschrum, medan kvinnliga städare trampar in i herrarnas. Kaisa Metsähalme tycker inte att det är okej.