fbpx

Nya fall av corona i länet

Region Norrbottens uppdatering av coronaläget i länet visar att ytterligare 13 personer har konstaterats ha covid-19.

Den uppdaterade statistiken från fredagen innebär att länet nu har 1.483 konstaterade fall. Elva personer vårdas på sjukhus, fyra av dessa får intensivvård.

Enligt Region Norrbottens information testades 2.926 personer i länet vecka 27 för pågående covid-19-infektion. Av dessa testades 158 stycken personer, eller 5,4 procent, positivt för covid-19.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

5 kommentarer på “Nya fall av corona i länet

 1. Region Norrbottens statistik över konstaterade covid19 per kommun t.o.m v27…… Haparanda 8 st, vilket ger 0,83 fall per 1000 inv. Mycket bra statistik!! 🤔🤔🤔 Måste ju betyda att finnarna som kommer hit och shoppar inte skapar ngn okontrollerbar epidemi, å andra sidan betyder det även att svenskarna inte heller för över smittan till Finland, så då kanske vi kan sätta punkt för de inläggen framöver……..

 2. Nu måste myndigheter stänga gränsen mot findland
  Innan det är försent. Vill inte bli smittad av finska boomers som hostar,spottar och är allmänt ohygieniska. Ni finnar måste stanna hemma tills ni är smitt fria. Ni är välkomna när findland är Corona fritt.

  • Spola är du lite bitter att du kan inte komma till stormakten Finland🤣🤣🤣

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Så kan Kamprads arv utveckla Tornedalen

Haparandabladet bjöd in några erfarna näringslivsstrateger och politiker för att intervjua dem om idéer för utveckling i Tornedalen. Mötet ledde till sju projekt för företagsutveckling i Tornedalen, som alla borde kunna finansieras av de 570 miljoner som finns kvar från Ingvar Kamprads testamente,

Solpark planeras i Korpikylä

Det finns långt gångna planer på en stor solpark i Korpikylä som ska kunna leverera energi till 18.000 villor. Pia Hulkoff (SJVP) berättar att bakgrunden är att det råder stor brist på energi för företagsetableringar i kommunen.