Pajala får minimarknad

Till följd av covid-19-pandemin ställs Pajala marknad in för andra året i rad. Dock kommer torgförsäljning att arrangeras istället.

Pajala marknad brukar under ett normalt år locka runt 40.000-50.000 besökare andra helgen efter midsommar. På grund av pandemin ställs alltså årets marknad också in, men istället kommer en mindre marknad med torgförsäljning att arrangeras vid Soltorget den helgen när Pajala marknad vanligtvis brukar arrangeras.

Enligt Pajala turism och evenemang kommer Folkhälsomyndighetens rekommendationer att följas och de uppmanar också besökarna att följa rekommendationerna.

Utöver torgförsäljning kommer också aktiviteter för barn arrangeras på Badhusparken under samma helg.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

”Döda” Northland-aktier kan ge återvunna pengar

De som äger Northland-aktier och andra värdepapper köpta under en viss period kan få återvinning på sina ”döda” aktier. Två före detta Northland-chefer har gått med på att betala skadestånd på 80 miljoner kronor till före detta aktieägare, även i Tornedalen.

Haparandatrion som säkrade guldet

Norrbotten vann en historisk TV-puckseger i finalmatchen mot Stockholm Syd. Haparandaspelaren och lagkaptenen Vilmer Tammilehto, som brutit nyckelbenet, fick hjälp av sin lagkamrat att lyfta TV-puckspokalen som är för tung för en hand.