Två villainbrott i Näsbyn i Kalix

KALIX: Under onsdagen fick polisen två anmälningar om villainbrott i Näsbyn i Kalix.

Det ena villainbrottet lär ha utförts någon gång mellan torsdagen förra veckan och på onsdagens förmiddag. Det finns ännu inga uppgifter om något är stulet.

Det andra villainbrottet lär ha utförts någon gång mellan tisdagens eftermiddag och onsdagens förmiddag. Även här är det ännu oklart om något är stulet.

Vid båda tillfällena har inbrotten skett via en dörr på husens baksida.

Polisen utför brottsplatsundersökningar. Och anmälan gällande stöld genom inbrott har upprättats.

Polisen önskar att den som har tips/iakttagelser att ge ringer polisen på 114 14.

Vid pågående brott ringer man 112.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “Två villainbrott i Näsbyn i Kalix

 1. Jaha, då är dom igång igen.
  Blir så utled på dessa förekommande årliga stöldeventen. Törs man säga vad man tänker om de misstänktas ursprung, nääe det törs man inte, för risken att bli anmäld för hets mot någon speciell grupp är övervägande stor eftersom vi bor i Sverige och då får vi inte förstöra för politiker och dylikt som vill göra karriär i Bryssel eller vid nåt Sidaprojekt.
  Sverige är ju som sagt till för hela våran konfliktfyllda omvärld, de är vi i Sverige som ska ta ansvar för vad korrupta ledare i omvärlden ställer till med. Demokrati handlar inte om att få mer i plånboken .

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Gropen är till salu

Ägarbolaget till gropen, Destination Gränsstaden Fastigheter ab, hittar inga aktörer som är villiga att satsa på en etablering i Haparanda.

”Bygg inget värmeverk!”

– Varför ska Haparanda kommun bygga ett nytt värmeverk för 155 miljoner när man i stället kan köpa stabil fjärrvärme. Pengarna kunde man i stället använda till nytt badhus och andra investeringar, säger Rune Routuvaara, styrelseordförande i kommunägda Övertorneå Energi och tidigare vd för bland annat Polarica och Nyhlén Hugosson, båda företag i miljardklassen.

Förre kommunchefens företagsgrupp rasar ihop

HAPARANDA Förre kommunchefen i Haparanda Patrik Ojas företagskoncern rasar nu fullständigt. Ytterligare fem företag har försatts i konkurs. Han drev liksom Mikael Fahlander många bolag där osäkra fordringar på andra koncernföretag räddade en i övrigt ganska tom balansräkning.

Energi från midnattssol

I Kaarnevaara, i gränslandet mot Finland, har riksdagsmannen Birger Lahti lagt en solcellsanläggning på sitt ladugårdstak. Med en sol som om sommaren flödar dygnet runt hoppas han kunna sänka energikostnaderna den dag han och hustrun Päivi ska gå i pension.