Talangvinnaren Micke Holm till Polcirkelmarknaden

Talangvinnaren Micke Holm från Piteå uppträder på tisdag i Juoksengi.
Polcirkelmarknaden som pågår nionde och tionde i juli får i år finbesök av årets Talangvinnare, Micke Holm.
– Jag ser verkligen fram emot att komma upp till Juoksengi, för jag vet att folket, människorna däruppe är på rikt, som vi säger i Pite, säger Micke Holm.
Utöver Micke Holm lockar Polcirkelmarknaden med uppträdanden av operasångerskan Carina Henriksson, finska Idol-deltagaren Juulianna Alasaukko-oja och Övertorneås kulturpristagare Jonatan Lahti.

Publicerad i Övertorneå, Svenska Taggar: ,
En kommentar om “Talangvinnaren Micke Holm till Polcirkelmarknaden
  1. Evelina skriver:

    Juoksengi levererar verkligen! Vilket jobb ni gör! Besökte marknaden förra året, barnen älskade alla fina aktiviteter som fanns där! Vi kommer i år igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.