fbpx

Bilträffen i Haparanda inställd

Under fredagen meddelade arrangören Classic MotorMeet att årets bilträff i Haparanda inte kommer att genomföras i sommar. 

Classic MotorMeet i Haparanda var planerad att äga rum den 15-17 juli. På grund av pandemin har arrangören beslutat att ställa in arrangemanget, men tar sikte på att genomföra det  nästa år istället. ”Vi inom classic MotorMeet jobbar stenhårt för att säkerställa en otrolig, hejdundrande folkfest till 14-16 juli 2022”, meddelar klubben på sin hemsida.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

18 kommentarer på “Bilträffen i Haparanda inställd

  1. Inte behöver man kalla det för skräpkultur … En gång om året är inte sååå störande ändå. Det kan man nog stå ut med. Varför blandar ni in utbildning i detta? Det börjar likna någon sorts sn*ppmätartävling som dessutom är helt irrelevant i sammanhanget. De flesta av oss har väl ändå pluggat till körkortet, vilket är vad som bör räknas i sammanhanget.

  2. Till skräpkultur har gått 5 årig utbildning på universitet å jag trycker inte ner människor, tar hand om dem, det borde du göra med din så kallade utbildning.

  3. CCM 2022 Stort tack till er som kämpar för Classics överlevnad!
    Skräpkultur… Fylleri och brända däck…
    Om ni nu som förmodligen aldrig besökt CCM stör er på detta underbara arrangemang som inträffar en helg per år. Nog måste jag säga att ni är trångsynta och missunsamma.
    De flesta som besöker denna fest helg är skötsamma, glada medmänniskor.
    En riktig familjefest!
    Det är människor som ni som helt enkelt valt fel plats att bo på bland andra människor när ni inte klarar av att glädjas av andras lycka och välmående. SKÄRP ER!

  4. Tråkigt besked. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Ser fram emot 2022 års upplaga. Drar mig till minnes att arrangören frågat, bl.a. Ica Maxi, runt bland företagen här och samtliga hade en stark ekonomisk positiv effekt av bilträffen. Flertal media har, i positiva ordalag, rapporterat om evenemanget och det ger eko i hela Sverige. Slutligen….. Om det nu rör sig om någon dag där Haparanda lever upp med liv och rörelse, låt oss då glädjas över det. Har man möjlighet kanske man kan åka iväg på en minisemester någonstans, eller köpa öronproppar.

  5. För mig är det då sak samma. Jag trivs bäst i min egen bil på så tomma vägar som möjligt och upplever folksamlingar av alla de slag som störande. Tråkigt för dem som gillar sådant, emellertid, det händer ju annars inte så mycket här i Tornedalen. Det är väl just cruising och marknader som de flesta ser fram emot. Kan ingen ta och komma på någonting nytt, någonting som går att genomföra med avstånd et cetera? Man kan ju passa på att införa nya traditioner, nu när det är som det är …

  6. Skräpkultur? Du kan inte ha några högre studieskulder. Kommer in mycket pengar till Haparandas företag tack vare detta

    • Studieskulderna är betalda för länge sedan efter många år lästa på universitet. Hur är det med dig… har du gått färdigt grundskolan, den var väl gratis? Hur som helst, visst lite pengar kommer in till Haparanda… men allt är inte pengar här i världen. Dessa surt förvärvade pengar kommer in till de centralt boende medborgarnas förbannelse och lidande av allt denna skräpkultur för med sig i form av fylleri, skrän, skrik, avgaser, våld, nedskräpning, oväsen, buller, brända däck (burnouter mitt i centrala Haparanda bland boende – Mitt i natten) osv, osv, osv. ,

  7. Bra!
    Men i Kalix är de inte lika kloka… Högsta smittspridningen i Europa men det verkar inte beröra Kalix öht.

    • Raj-Raj band spelade sin sista konsert 2019 på Pajala marknad på Bykrogen sägs de.

  8. Det end man sett framemot i Haparanda ställs in mycket tråkigt för alla som ställt upp för detta ideellt . Hoppas det blir av nästa år å inte dör ut

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Myggrik midsommar med mörka moln

Man kan undra om väderguden är dadaist – med massiv hageleld i Seskarö som på några minuter förvandlar festplatsen till leråker och skyfall mitt under ringlekar vid Kukkolaforsen. 

Brottarmästaren grep in när polisen var långt borta

Kände Haparandaprofilen och mästerbrottaren Tomas Johansson gjorde en hjältemodig insats på måndagskvällen när han skyddade allmänheten från en påverkad och förvirrad man som beväpnat sig – med en borrmaskin. 

Evenemang i Tornedalen

Här följer en sammanställning av några av de evenemang som äger rum i Tornedalen under sommaren, på både svenska och finska sidan av gränsen. 

Solen sken på studenterna

Glädjen var stor när studenterna vid Gränsälvsgymnasiet i Övertorneå sprang ut till strålande sol och alla anhörigas gratulationer. 

”Ska bli konstigt att inte plugga”

Efter regn kommer sol, sägs det. Det fick studenterna från Laestadiusskolan i Pajala erfara när de efter hällregn, i sol fick vandra ut på den röda mattan och den påföljande balen på Folkets hus. ”Ska bli konstigt att inte plugga.

Tärendöholmen åter vandaliserad

Under lördagen ägnade sig ett tjugotal personer att städa upp och fräscha till Tärendöholmen efter en lång vinter. På söndag återvände fastighetsansvarig Petter Stridsman och upptäckte då att det under natten skett skadegörelse på holmen. 

Glamouröst när studenterna gled in på bal

Studenterna i Haparanda rullade in med flådiga bilar och sken ikapp med solen när de gick på den röda mattan till Stadshotellet för årets upplaga av studentbalen. Nära och kära hade samlats för att se de glamourösa och stiliga ungdomarna,

”Dyrt fiskekort tar död på sportfisket”

Det gemensamma fiskekortet mellan Finland och Sverige i den del av Torneälven som utgör gränsälv, är dyrt och tar död på sportfisketraditionen, hävdar sportfiskeentusiasten Leif Taavola i Juoksengi. ”Fiskekorten ger pengar till byasamfälligheterna och kan ses som byautveckling”, säger, Ilkka