fbpx

Bilträffen i Haparanda inställd

Under fredagen meddelade arrangören Classic MotorMeet att årets bilträff i Haparanda inte kommer att genomföras i sommar. 

Classic MotorMeet i Haparanda var planerad att äga rum den 15-17 juli. På grund av pandemin har arrangören beslutat att ställa in arrangemanget, men tar sikte på att genomföra det  nästa år istället. ”Vi inom classic MotorMeet jobbar stenhårt för att säkerställa en otrolig, hejdundrande folkfest till 14-16 juli 2022”, meddelar klubben på sin hemsida.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

18 kommentarer på “Bilträffen i Haparanda inställd

 1. Inte behöver man kalla det för skräpkultur … En gång om året är inte sååå störande ändå. Det kan man nog stå ut med. Varför blandar ni in utbildning i detta? Det börjar likna någon sorts sn*ppmätartävling som dessutom är helt irrelevant i sammanhanget. De flesta av oss har väl ändå pluggat till körkortet, vilket är vad som bör räknas i sammanhanget.

 2. Till skräpkultur har gått 5 årig utbildning på universitet å jag trycker inte ner människor, tar hand om dem, det borde du göra med din så kallade utbildning.

 3. CCM 2022 Stort tack till er som kämpar för Classics överlevnad!
  Skräpkultur… Fylleri och brända däck…
  Om ni nu som förmodligen aldrig besökt CCM stör er på detta underbara arrangemang som inträffar en helg per år. Nog måste jag säga att ni är trångsynta och missunsamma.
  De flesta som besöker denna fest helg är skötsamma, glada medmänniskor.
  En riktig familjefest!
  Det är människor som ni som helt enkelt valt fel plats att bo på bland andra människor när ni inte klarar av att glädjas av andras lycka och välmående. SKÄRP ER!

 4. Tråkigt besked. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Ser fram emot 2022 års upplaga. Drar mig till minnes att arrangören frågat, bl.a. Ica Maxi, runt bland företagen här och samtliga hade en stark ekonomisk positiv effekt av bilträffen. Flertal media har, i positiva ordalag, rapporterat om evenemanget och det ger eko i hela Sverige. Slutligen….. Om det nu rör sig om någon dag där Haparanda lever upp med liv och rörelse, låt oss då glädjas över det. Har man möjlighet kanske man kan åka iväg på en minisemester någonstans, eller köpa öronproppar.

 5. För mig är det då sak samma. Jag trivs bäst i min egen bil på så tomma vägar som möjligt och upplever folksamlingar av alla de slag som störande. Tråkigt för dem som gillar sådant, emellertid, det händer ju annars inte så mycket här i Tornedalen. Det är väl just cruising och marknader som de flesta ser fram emot. Kan ingen ta och komma på någonting nytt, någonting som går att genomföra med avstånd et cetera? Man kan ju passa på att införa nya traditioner, nu när det är som det är …

 6. Skräpkultur? Du kan inte ha några högre studieskulder. Kommer in mycket pengar till Haparandas företag tack vare detta

  • Studieskulderna är betalda för länge sedan efter många år lästa på universitet. Hur är det med dig… har du gått färdigt grundskolan, den var väl gratis? Hur som helst, visst lite pengar kommer in till Haparanda… men allt är inte pengar här i världen. Dessa surt förvärvade pengar kommer in till de centralt boende medborgarnas förbannelse och lidande av allt denna skräpkultur för med sig i form av fylleri, skrän, skrik, avgaser, våld, nedskräpning, oväsen, buller, brända däck (burnouter mitt i centrala Haparanda bland boende – Mitt i natten) osv, osv, osv. ,

 7. Bra!
  Men i Kalix är de inte lika kloka… Högsta smittspridningen i Europa men det verkar inte beröra Kalix öht.

  • Raj-Raj band spelade sin sista konsert 2019 på Pajala marknad på Bykrogen sägs de.

 8. Det end man sett framemot i Haparanda ställs in mycket tråkigt för alla som ställt upp för detta ideellt . Hoppas det blir av nästa år å inte dör ut

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.

Bygger kreativ miljö i Risudden

Det har väl knappast undgått någon att styrelsen för Konsthall Tornedalen har anställt en chef. Samtidigt fortsätter verksamheten i Risudden vid Art Hotel, som tar emot gäster, just nu en produktiv författare, som av det Norrländska litteratursällskapet ”Författarcentrum Norr” är bjuden på gratis boende för att ges chans skapa i en kreativ miljö.