fbpx

Bjuder in Busch (KD) till besök

Intresseorganisationen Norrbottens Kommuner har bjudit in nya energi- och näringsministern Ebba Busch (KD) att besöka kommunerna i Norrbotten.

Enligt den skrivelse som skickats vill Norrbottens Kommuner diskutera möjligheterna kring den gröna industriella omställningen och att den sker i nödvändig takt.

– Med tanke på att den nordligaste ministern i Ulf Kristerssons regering kommer från Borlänge är det oerhört viktigt att ministrarna kommer på många besök till Norrbotten och norra Sverige. De måste få kunskap och en känsla för hur mycket som händer här och att staten måste vara väldigt aktiv, säger Claes Nordmark, kommunalråd i Boden (S) och ordförande i Norrbottens Kommuner, i ett pressmeddelande.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Bjuder in Busch (KD) till besök

  1. Hon kan ju ta med sig sin vapendragare från SD.Han som sitter i riksdagen för Norrbotten men aldrig har varit här uppe.

  2. Vad ska hon här och göra? Regeringen med Kristersson och Busch i spetsen har ju visat sitt förakt mot oss här uppe i norr med det kommande elprisstödet, vi i elområde 1 och 2 kommer inte att få en krona. Sen vad gäller bränslepriserna så lovades det rejäla sänkningar upp till 8-9 kr men kanske blir det 1 kr år 2024. Det är väl bara och instämma med liberalerna att man säger en sak före valet sedan något helt annat efter valet.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN