fbpx

Robinson nominerad till tv-priset Kristallen

Nomineringarna till årets Kristallengalan har offentliggjorts. Bland de nominerade återfinns Robinson, som spelades in i Haparanda skärgård förra året, i kategorin Årets dokusåpa 2021.

Det var på torsdagen den 23 juli förra året som deltagarna i Robinson, som för första gången spelades in på svensk mark, anlände till Seskar-Furö och Halsön-Kallskär i kraftigt regn. Det blev till slut Dennis Johansson från Skellefteå som tog hem segern.

Under torsdagen den 12 augusti offentliggjorde Kristallengalan sina nomineringar i flera kategorier, däribland Årets dokusåpa 2021. I listan ingår Robinson som ställs emot produktioner som ”Elistyrkans hemligheter – Sverige”, ”Ensam i vildmarken”, ”Mästarnas mästare” och ”Hide and Seek”.

Fredagen den 27 augusti sänds Kristallengalan från Cirkus i Stockholm och det återstår att se om Robinson kammar hem titeln Årets dokusåpa 2021.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

2 kommentarer på “Robinson nominerad till tv-priset Kristallen

  1. robison i haparanda är väl tv4:ans hittills största fiasko. allt var och göra ”bra” tv. där deltagarna mellan filmanet bodde på stadshotellet och åt file manjong med stekt potatis och till efterrätt tog en och annan JG. har själv sett detta. tv4 håller bara på med bluff produktioner allt för att sälja och lura företag och köpa reklam. vad gör man. för liberal politik ala centern går ju ut på detta. väntar bara på nästa utspel från högerpatrasket där dom ska sälja ut LKAB till marknaden. tro mig de kommer. hoppas att gruvisarna då kommer att hota med en generalstrejk.

    • Robinson i Haparanda var ett spännande och ärligt program. Anders Öfvergård var utmärkt. Hoppas Robinson får sitt välfötjänta pris.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN