fbpx

Robinson nominerad till tv-priset Kristallen

Nomineringarna till årets Kristallengalan har offentliggjorts. Bland de nominerade återfinns Robinson, som spelades in i Haparanda skärgård förra året, i kategorin Årets dokusåpa 2021.

Det var på torsdagen den 23 juli förra året som deltagarna i Robinson, som för första gången spelades in på svensk mark, anlände till Seskar-Furö och Halsön-Kallskär i kraftigt regn. Det blev till slut Dennis Johansson från Skellefteå som tog hem segern.

Under torsdagen den 12 augusti offentliggjorde Kristallengalan sina nomineringar i flera kategorier, däribland Årets dokusåpa 2021. I listan ingår Robinson som ställs emot produktioner som ”Elistyrkans hemligheter – Sverige”, ”Ensam i vildmarken”, ”Mästarnas mästare” och ”Hide and Seek”.

Fredagen den 27 augusti sänds Kristallengalan från Cirkus i Stockholm och det återstår att se om Robinson kammar hem titeln Årets dokusåpa 2021.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

2 kommentarer på “Robinson nominerad till tv-priset Kristallen

  1. robison i haparanda är väl tv4:ans hittills största fiasko. allt var och göra ”bra” tv. där deltagarna mellan filmanet bodde på stadshotellet och åt file manjong med stekt potatis och till efterrätt tog en och annan JG. har själv sett detta. tv4 håller bara på med bluff produktioner allt för att sälja och lura företag och köpa reklam. vad gör man. för liberal politik ala centern går ju ut på detta. väntar bara på nästa utspel från högerpatrasket där dom ska sälja ut LKAB till marknaden. tro mig de kommer. hoppas att gruvisarna då kommer att hota med en generalstrejk.

    • Robinson i Haparanda var ett spännande och ärligt program. Anders Öfvergård var utmärkt. Hoppas Robinson får sitt välfötjänta pris.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Så kan Kamprads arv utveckla Tornedalen

Haparandabladet bjöd in några erfarna näringslivsstrateger och politiker för att intervjua dem om idéer för utveckling i Tornedalen. Mötet ledde till sju projekt för företagsutveckling i Tornedalen, som alla borde kunna finansieras av de 570 miljoner som finns kvar från Ingvar Kamprads testamente,

Solpark planeras i Korpikylä

Det finns långt gångna planer på en stor solpark i Korpikylä som ska kunna leverera energi till 18.000 villor. Pia Hulkoff (SJVP) berättar att bakgrunden är att det råder stor brist på energi för företagsetableringar i kommunen.