fbpx

”Haparanda har levererat i världsklass”

Haparanda har levererat i världsklass, säger plats- och säkerhetschefen Joa Larback, som menar att skärgården i Norrbotten är helt unik. Foto: Läsarbild

Efter att inspelningen av teve-serien Expedition Robinson avlutades i förra veckan konstaterar Joa Larback, som ligger bakom valet av inspelningsplats, att ”Haparanda har levererat i världsklass”.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

10 kommentarer på “”Haparanda har levererat i världsklass”

 1. centern i haparanda gillar visst ”förnedrings-tv. k-rådet har aldrig tidigare smilat så stort som nu, ett tips med mer förnedrings-tv, varför inte spela in ”bonde söker fru”?

 2. Med tanke på allt fjantande med strandskydd här när det gäller stugor är det rätt fantastiskt ett det är helt ok att utestänga folk från hela holmar pga nå fjantprogram.
  Nä spela in skiten i fjollträsk istället…

 3. Affe,
  Inte en chans att man flyttar långt söderut bland dom kriminella och knarkligorna. Det finns jobb i norr, allt beror på vad du har för utbildning och vad för slags utbildning du är beredd att lägga din tid på. Att flytta söderut är väl det sista vi ska göra här uppe, vi ska hålla Norra Sverige levande. Dessutom så ser man dig klaga på nästan varje artikel. Det är bara att flytta härifrån och glömma att Hpda/hbwebben existerar, lev ditt liv och sluta vara så bitter.
  Förhoppningsvis ger Robinson mycket publicitet till norra Sverige och Haparanda! Tack ska ni ha för programmet!

 4. Tyskland och ett till land har varit ut och kikat på förutsättningarna i skärgården vet jag från säker källa med insyn. Och blir det mera Robinson från andra länder så då händer det grejer. Bla huspriserna kommer stiga mycket och mäklarna kan inte längre hålla tillbaka priserna vilket är deras avsikt tills nu.

  • Varför skulle huspriserna stiga bara för att det spelas in dokusåpor ute i skärgården?

  • Finns inga arbetstillfällen i Haparanda och dom som finns är av låglöneklass som handel och vård.
   Dessutom är dom flesta haparandabor nöjda med ”man har ju i alla fall ett arbete” och då är det inga problem för arbetsgivarna att hålla nere lönekostnaderna.
   Nä ungdomar och ni som vill ha ordentliga löner, flytta till en större stad eller söderut så åker lönen upp direkt och detta gynnar er då ni ska gå i pension och slipper leva på bidrag från staten som pensionärer.

   • Knapsu: Jag tänker så här att om Robinson Sverige har 120 stycken personer i deras crew Finland också 120 stycken personer Tyskland eventuellt på gång och Norge. Alla kan inte hyra in sig någonstans och blir detta permanent med Robinson så måste priserna gå upp. Men mäklarna i Haparanda gör allt för att hålla nere priserna så att de kan omsätta mer och snabbare.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN