fbpx

Stränderna är dubbelt så bra i Haparanda

Stränderna i Haparanda skärgård imponerar på programledaren Anders Öfvergård.

Haparanda skärgård har allt det som Robinson kräver. Det sa programledaren Anders Öfvergård igår när TV4 höll presskonferens på Temmilahti på Seskarö. 

– Det ska vara exceptionella stränder, så lite folk som möjligt och inte för långa avstånd. Haparanda har allt det, säger Anders Öfvergård, programledare för Robinson.

En karavan av riks- och lokalmedia åkte ut till stranden Temmilahti på Seskarö tillsammans med tv-produktionen för att få se en av tävlingsstränderna.

– Stränderna här i Haparanda skärgård är dubbelt så bra jämfört med Fiji. De är både djupare och plattare och de passar verkligen för Robinson. De lämpar sig för tävlingarna och hela tv-teamet får plats, säger Öfvergård.

I morgon torsdag startar filmningen av vildmarkssåpan Robinson.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

5 kommentarer på “Stränderna är dubbelt så bra i Haparanda

  1. Självklart inte tror väll någon att Stockholmare hade gett företräde för filmproduktion i deras skärgård, utan protester? Att kommunen dessutom lämnat löfte stod i Kuriren ”Haparanda Stad har lovat att tv-teamet ska ha förhandsrätt till vissa öar i skärgården, vilket innebär att semestrande invånare får lov att flytta på sig”. Hur kan kommunen offra våran natur o skärgård, ta det som är för många här en anledning att vi bor här och andra besökare kommer också för skärgården. Haparanda kommunen glömmer så lätt sina egna invånare..

  2. Exakt! Onödigt av kommunen att betala för att de skulle komma hit. Finns inte så mycket andra alternativ i Sverige för denna typ av tv-produktion. I södra sve är det ju mycket folk överallt

  3. vau!! men va bra alltid något om våran skärgård och få hit robinson !!!

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Nu tar kvinnorna plats

Fler kvinnor tar plats på ledande positioner i kommunen den här mandatperioden.
– Det är viktigt att hälften av befolkningen också är representerade inom politiken. Ska vi lyfta jämställdheten i vår kommun så måste politiken visa vägen och vara ett föredöme, säger kommunalrådet Nina Waara (S).