fbpx

Tunnlarna får färg – och budskap

Konstarten graffiti anses i några läger inte rumsren, men har under det senaste decenniet kommit fram ur skuggorna. Foto: Lasse Stenman

I onsdags tog ett gäng graffitimålare över vägtunnlarna invid järnvägsstationen. Under ledning av aktionskonstnären Anders Sunna fick betongen kulörer.

 

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Tunnlarna får färg – och budskap

  1. Med sådan eminent komstnärsuttryck som inte bättre förstås att visas annat än på de minst synliga av platser är en nedvärdering av konstnären och hans verk. I länet tycks Anders Sunnas verk vara föremål för osynliggörandet, inga synliga platser i media eller ute i offentligheten visar Anders Sunnas eminenta kompetens som konstnär. Det visar också hur konstnärskap som medel är underskattat i norrbottniska kulturen.

    • Fina färger och fint budskap om hela bygdens utveckling. Lyfter upp lika värde, utveckling från den du är ska gälla. Vi har olika erfarenheter och kunskaper i kultur och historia, språket är en del av egenskaperna där svenska språket är vår modersmål.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Nu tar kvinnorna plats

Fler kvinnor tar plats på ledande positioner i kommunen den här mandatperioden.
– Det är viktigt att hälften av befolkningen också är representerade inom politiken. Ska vi lyfta jämställdheten i vår kommun så måste politiken visa vägen och vara ett föredöme, säger kommunalrådet Nina Waara (S).